BLUE LINE tuotteet ovat räätälöity hoitamaan ihon kosteutta ja ihon uusiutumista. BLUE LINE tarjoaa ihanteellisen ja kattavan hoidon vaativalle iholle, luonnollisten ainesosien, kuten Phyto - Collastiinin, Hyaluronihapon ja eri ​​öljyjen ja vitamiinien ansiosta. Tuotteiden suositusikä on +25.

 Gruppenbild Active Hyaluron Gel Augen Creme Augen Gel

Gel Hydratante
Erittäin kosteuttava geeli kuivalle iholle. Suositellaan kuivalle iholle käytettäväksi päivä- ja yövoiteen alla antamassa lisäkosteutta ja rasvaiselle iholle käytettäväksi sellaisenaan päivävoiteena.
Vaikuttavat aineet: E-vitamiini (soluja uudistava), hyaluronhappo (kosteuttava), pantenoli (uudistava) ja phyto-collastin (parantaa kimmoisuutta, kosteuttava).

Creme Hydratante
Kosteuttava päivävoide, joka edistävät ja lisäävät ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa, sekä suojaa valon aiheuttamaa ikääntymistä vastaan. Sopii hyvin meikin alle.
Aktiiviaineet: Hyaluronhappo (kosteuttava), E-vitamiini ja allantoiini (parantava).

Creme Regenerative
Täyteläinen yövoide, joka stimuloi solujen uudistumista. Suositellaan käytettäväksi kiinteytensä menettäneelle, stressaantuneelle ja auringon rasittamalle iholle. Korkeatasoisissa hoitolahoidoissa erinomainen hierontavoide kasvoille.
Aktiiviaineet: Phyto-collastin, sheavoi (hoitava, pehmentävä) ja A- ja E-vitamiini (uudistavat).

Beauty Serum (tuhkimotipat)
Upea tehotuote vaativalle ja ikääntyvälle iholle. Loistava tuote antamaan lisähehkua kasvoille. Sen aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti iholle antaen lisäkosteutta ja kimmoisuutta.
Aktiiviaineet: Phyto-collastin (parantaa kimmoisuutta, kosteuttaa), A- ja E-vitamiini (uudistaa) ja pantenoli.

Eye Creme
Erittäin tehokas ja kosteuttava silmänympärysvoide. Toimii tehokkaasti ryppyjen ja juonteiden muodostumista vastaan.
Aktiiviaineet: Phyto-collastin, A- ja E-vitamiini, jojobaöljy, sheavoi (pehmentävä ja suojaava) ja mehiläisvaha (suojaa).

Eye Gel                                                 
Virkistävä ja kiinteyttävä silmänympärysgeeli. Erinomainen suojaamaan ja rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Voidaan käyttää myös silmänympärysihon tehonaamiona reilummin levitettynä.
Aktiiviaineet:  Avokadoöljy (elvyttävä), soijaöljy (pehmentävä, hoitava), panthenol (rahoittava) ja allantoiini (parantava).

Active Hyaluron Gel
Yhdistelmä korkean ja matalan molekyylistä hyaluronhappoa yhdessä aloen kanssa tarjoaa ihollesi mahdollisimman paljon kosteutta. Sopii kaikille ihotyypeille. Pisara hoitovoiteen alle riittää.
Aktiiviaineet: Hyaluronhappo ja aloe geeli. Hajusteeton.