HELIX ASPERSA - ETANAUUTE-LINJA

Etanauutetta on käytetty jo tuhansia vuosia. Etanauutteen kerrotaan uudistavan ja korjaavan ihovaurioita, kuten arpia ja epätasaisuuksia. On tutkittu, että etanauutteella on ihoa stimuloiva ja parantava vaikutus. Etanauute stimuloi kollageenin tuotantoa, elastiinin ja vähentää ihon enenaikaista vanhenemista.

Heitland Cosmetics on kehittänyt täysin uuden etanauute-linjan. Tarkoin valikoidut raaka-aineet yhdistettynä etanauutteeseen. 

Etanauute sisältää allantoiinia, kollageenia, elastiinia ja glykolihappoa, suojaten siten ihoa ympä­ristön vaikutuksilta luonnollisella ta­valla. Uute vahvistaa ihon puolustusmekanismeja, elvyttää ja kiinteyttää ihoa sekä tarjoaa pitkään kestävää kosteutta.

Linja sisältää kaksi tuotetta ulosmyyntiin, sekä hoitoloihin hoitopaketin, joka sisältää 8 hoito kertaa.

140V 24h-Cream

141V Serum

HELIX ASPERSA Skin revitalizing 24h voide

24-h voide suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta ja vahvistaa ihon puo­lustusmekanismeja sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho saa ihanteellista kosteutta ja är­syyntynyt sekä punoittavat tuntuinen iho tasapainottuu. Erittain kevyt koostumukseltaa.
Aktiiviaineet: Helix Aspersa ja shea-voi.

HELIX ASPERSA Skin Revitalizing Serum

Seerumin korkeasti valitut vaikuttavat aineet tarjoavat kestävää kosteutta sekä an­tavat välittömän vaikutuk­sen iholle. Kollageenin ja elastiinin ansiosta seerumi vaikuttaa kiinteyttävästi. Käytetään aamuin ja illoin hoitovoiteen alla.
Aktiiviaineet: Helix Aspersa.

Vain hoitolaan!

HELIX ASPERSA Hoitopaketti

Sisältää tuotteet 8 hoitokertaan. 

KAIKKI HOITOLINJAN TUOTTEET OVAT MINERAALIÖLJYTTÖMIÄ, PARABEENITTOMIA SEKÄ HAJUSTEETTOMIA!