kaneli vanilja1Rosa Graf -kosmetiikkatuotteet saivat alkunsa lokakuun ensimmäisenä päivänä vuonna 1926. Tuona päivänä Paul Graf, joka oli Rosa Grafin aviomies, perusti kosmetiikkalaboratorion, jossa hän voisi tehdä ihonhoittuotteita vaimonsa hoitolaan Leipzigissa. Alussa laboratoriossa tehtiin vain muutamia tuotteita, myöhemmin tästä muodostui kokonainen ihonhoitosarja. Vuonna 1928 aloitettiin tehdä tuotteita myös muille lähiseudun kosmetologeille.

Siitä noin 12 vuoden päästä tuotteita markkinointiin jo kaikkialle Saksaan. Vuonna 1943 hoitola ja kosmetiikkalaboratorio tuhoutuivat täysin ja tuotanto loppui. Sodan loputtua Grafin pariskunta perusti Hannoveriin hoitolan, ihonhoitokoulun ja laboratorion. Herra Grafin kuoltua rouva Graf jatkoi toimintaa yksin.

Vuonna 1971 hän myi laboratorionsa Laszlo Petrelle ja Volker Heitlandille ja vähän myöhemmin myös hoitolansa ja koulunsa heille. Vuodesta 1971 lähtien Heitland&Petre International GmbH on toimittanut Rosa Graf -tuotteita ympäri maailmaa yhteistyökumppaniensa kanssa. Vuosien varrella he ovat saavuttaneet merkittäviä virstanpylväitä uraa uurtavien tuotteiden kehittämisessä. He kehittivät mm. Collastin -tuotteet ja ottivat ensimmäisenä käyttöön liposomit UV-filttereinä SUNTIME -tuotteissa. Heitland & Petren päämäärä on vuosia ollut tuottaa luonnonmukaisia kauneustuotteita ja saada luonnollinen kauneus esiin. Mitkään ihonhoitotuotteet eivät voi palauttaa nuoruutta, mutta ammattimaisesti käytettynä tuotteet saavat kenet tahansa naisen näyttämään paremmalta.

Valmistamme tuotteet Saksassa omissa laboratorioissamme ja tehtaissa. Tuotteissa on käytetty mahdollisimman vähän hajusteita ja säilöntäaineita.