Yksittäispakatut erikoiskasvohoidot Rosa Grafilta

Yksittäispakatut hoidot on kehitytte helpottamaan sinun työtäsi kosmetologina. Hoitopakkaus sisältää kaikki tarvitsemasi tuotteet erikoiskasvohoidon tekoon. (Lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia)

Sinun ei tarvitse varastoida suuria määriä hoitotuotteita, vaan voit tilata aina tarvittaessa vain valmiin paketin hoitolaasi. Yksittäispakattujen hoitojen kanssa voit myös olla varma tuotteen säilyvyydestä, koska tuotteita ei tarvitse varastoida avonaisina vaan paketissa on juuri tarvitsemasi määrä tuotetta.

Rose Treatment

 

Wintertime Vanilla-Cinnamon-kasvohoito

Rentouttava ja rauhoittava hoitolahoito synkkään ja pimeään talveen. Ihanat kanelin ja vaniljan aromit parantavat sekä fyysistä että henkistä
hyvinvointia. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät arvokkaita öljyjä sekä vaniljan ja kanelin miellyttävät tuoksut. Tekee ihosta tuntuvasti
kiinteämmän, raikkaamman sekä rentoutuneen.

Vitality Face Vitamin C- kasvohoito 
Tämä C-vitamiini hoito on ihanteellinen kylmään aikana tehtynä, koska se tarjoaa talviselle iholle keväisen piristyksen, jota iho talvisin kaipaa. Tämä elvyttävä hoito tarjoaa raikkautta väsyneelle ja elottomalle iholle. Se myös antaa iholle näkyvästi uutta energiaa. C-vitamiini on oikea ihon parantaja, C-vitamiini mm. vahvistaa kollageenin tuotantoa ja immuunijärjestelmää. Hoitopaketti sisältää muiden yksittäispakattujen hoitojen lailla lähes kaikki tuotteet, joita hoidon tekoon tarvitset, lukuun ottamatta puhdistustuotteita. 

White Tea kasvohoito
Valkoinen tee hoito intensiivistä hoitoa iholle.Hoito sis. valkoista teetä ja lootuksen kukkaa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on rentoutunut ja iho tuntuu uudesti syntyneeltä.

Mango Frizzante kasvohoito
Herätä ihollesi kauneus ja elinvoimaisuus, uudella ja raikastavalla mango kasvohoidolla.Hoito sisältää tehokasta mango uutetta. Todellinen luxsushoito iholle, joka on rasittunut ja kaipaa raikastusta.
Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja heleältä, tunne kestää ihollasi pitkään. Voit jatkaa hoitoa kotona ylellisellä mango naamiolla.

Passion Rose kasvohoito
Aikuisen naisen ylellinen ruusukasvohoito. Hivelee aistejasi ja hellii lumoavalla, aidolla ruusun tuksulla. Todellinen anti age kasvohoito. Iho on hoidon jälkeen nuorekas ja hoidetun näköinen.

 

 

Hoitopakkaukset Rosa Grafilta

Cacao Power 
Hemmotteleva Cacao erikoiskasvohoito.

Mukavan olon aikaansaava hoito, jolla on kaunistavia vaikutuksia sekä kehoon että mieleen. Cacao –tuotteiden pohjana toimivat kaakaopavun moninaiset ainesosat. Jopa kaakaon houkuttelevalla tuoksulla on positiivisia vaikutuksia, se parantaa mielialaa antaen tyytyväisen ja ylellisen olon. Hoito kosteuttaa, pehmentää sekä tasapainottaa ihoa.
Cacao hoito on oikea luksus hoito tuoksumaailmansa ansiosta.
Pakkauksesta tekee 5 hoitoa.

 

Hyaluron 
Hyaluroni on intensiivinen ainesosa, joka tekee ihosta silminnähden sileämmän, kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen. Sen uniikki rakenne sitoo ihoon kosteutta, jota se tarvitsee näyttääkseen hyvältä, mutta joka kuitenkin iän lisääntyessä vähenee. Iho on hoidon jälkeen silmin nähden kimmoisampi ja sileämpi.
Sisältää tuotteet 8 hoitoon.

 

Helix Aspersa
Innovatiivinen ja erittäin tehokas HELIX ASPERSA -hoitolinja ROSA GRAFILTA. Tärkein vaikuttava aine luonnon etanauute.
Etanauutetta on käytetty jo tuhansia vuosia. Etanauutteen kerrotaan uudistavan ja korjaavan ihovaurioita, kuten arpia ja epätasaisuuksia. On tutkittu, että etanauutteella on ihoa stimuloiva ja parantava vaikutus. Se stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä vähentää ihon ennenaikaista vanhenemista. Hajusteeton, mineraaliöljytön sekä parabeeniton!
Sisältää tuotteet 8 hoitoon.

 

Eye Care
Iho silmien ympärillä on ihomme herkimpiä alueita ja se on jatkuvasti rasituksen alla, milloin meikin, milloin unenpuutteen ja milloin stressin takia. Tämä on erikoishoito juuri tuolle herkälle silmänympärysalueelle. Hoito kosteuttaa, suojaa ja silottaa ihoa samalla tukien kudoksen elastisuutta.
Pakkauksesta tekee 15 hoitoa