ROSA GRAF HEMMOTTELEVAT NAAMIOT 

Mask group

Hyaluron Mask - Hyaluroni, suosituin iho silottaja. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja kimmoisuutensa menettäneelle.
Kolme vaikutusta: Tasoittaa, kiinteyttää ja tukee
Ravinteikas, ihoa tasoittava naamio aikuiselle iholle. Hyaluroni on paljon enemmän kuin vain todistetusti kosteuttava aine. Se on melkein ihmeainesosa. Sen lisäksi että se sitoo itseensä 600 -kertaisesti kosteutta, se myös stimuloi ihoa tuottamaan enemmän kollageenia ja elastaania. Iho tuntuu huomattavasti raikkaammalta ja näyttää kirkkaammalta sekä elinvoimaiselta. Säännöllisesti käytettynä naamiosta saa intensiivistä kosteutta ja huomattavaa tasaisuutta. Ei sisällä mineraaliöljyjä, eikä parabeeneja.


Hyaluron Acid - Sisältää 5% hyaluron geeliä. Kosteuttaa sekä parantaa kimmoisuutta.
Persea Gratissima (Avocado) oil - ihoa pehmentävä, silentävä ja suojaava, 

Glyserin - kosteutta sitova ainesosa
Jojoba Seed Oil - Estää ihon kuivumista ja pehmentää sekä kiinteyttää, helposti imeytyvä
Kaolin - Luonnossa esiintyvä savimineraali (alumiinisilikaatti), jota käytetään kosmetiikassa absorbenttina
Shea Butter - Sisältää paljon vitamiineja. Hoitaa, suojaa ja vahvistaa ihoaAlmond Relax Mask - Rentoutusta ja hoitoa mantelinaamiolla. Ikääntyvälle ja kuivalle ihotyypille.
Rentouttava manteliöljyä ja -proteiinia sisältävä kosteusnaamio edistää ihon terveellistä tasapainoa. Naamion huumaava tuoksu saa ihosi ja sielusi ihanaan balanssiin. Ihosi vaikuttaa rentoutuneelta ja ryhdikkäältä. Tämä on juuri sen tyylistä rentoutusta mitä tarvitsemme ja mikä on meille hyväksi. Sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle iholle. Ei sisällä mineraaliöljyjä, eikä parabeeneja.

Sweet Almond Oil - Ravitsee ja pehmentää kuivaa ihoa. Sisältää runsaasti A- ja E - vitamiineja.
Kaolin - Luonnossa esiintyvä savimineraali (alumiinisilikaatti), jota käytetään kosmetiikassa absorbenttina
Shea Butter - Sisältää paljon vitamiineja. Hoitaa, suojaa ja vahvistaa ihoa
Kernel Oil - Säilyttää ihon kosteustasapainoa ja aktivoi solujen uusiutumista. Kiinteyttää ja sopii erityisesti kuivalle ja karkealle iholle


Gentle Soothing Mask - Ihosikin kaipaa rentoutumista. Herkälle ja kuivalle iholle.
Rentouttava ja intensiivinen hoito ihollesi. Tämä rentouttava naamio tarjoaa ihollesi uudistumisen ja hoitoa. Sillä on herättävä vaikutus ihollesi. Iho näyttää raikkaalta, kiinteältä ja toipuneelta. Tämä kamomillauutetta ja hyaluronihappoa sisältävä naamio on erittäin sopiva herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. Ei sisällä parabeeneja.

Glycine Soja Oil - Soijaöljy. Ravitsee ihoa, antioksidanttinen
Panthenol - Viilentävä
Chamomilla recutita - Rauhoittaa ja kosteuttaaPassion Rose Mask - Ruusun salaisuus. Ikääntyvälle iholle.
Tämä ruusuntuoksuinen, harmooninen ja elvyttävä hoitonaamio tarjoaa iholle rentoutusta, suojaa ja kauneutta. Huumaava ruusun tuoksu vapauttaa sielun, aktivoi aistit ja tarjoaa hyvän olon tunteen. Voidemainen naamio joka sisältää kasviöljyjä oikeassa suhteessa. Elinvoimaa A- ja E-vitamiineista sekä vehnäproteiinista. Iho tuntuu nuoremmalta, ruusuisemmalta ja sileämmältä. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä parabeeneja.

Jojoba Seed Oil - Estää ihon kuivumista ja pehmentää sekä kiinteyttää, helposti imeytyvä
Avocado Oil - Tehokas ihon vahvistaja, tehokas ikääntyvän ihon raaka-aine.
Runsaasti A- ja E- vitamiineja sekä rasvahappoja
Sunflower Seed Oil  - sopii kaikille ihotyypeille ja suojaa ihoa antibakteeristen ominaisuuksiensa ja E -vitamiininsa ansiostaWhite Tea Mask  - Kauneutta ja stressittömyyttä ihollesi. Kaikille ihotyypeille. Etenkin kuivalle.
Tämä valkoista teetä ja ihoa rauhoittavaa lotusta antaa ihollesi suojaa, kauneutta ja uudistumista. Iho saa naamiosta kosteutta, uutta raikkautta ja eheytyy huomattavasti. Valkoinen tee on erittäin tehokas antioksidantti. Se suojelee ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, esimerkiksi ilmansaasteilta joka on yksi ihon vanhenemisen syistä. Kolmentuhannen vuoden ajan valkoista teetä on saatu teekasvin hopeanvalkoisista nupuista ja nuorista lehdistä. Valkoinen tee on niin hienostunutta että se oli varattu ainoastaan Kiinalaisten keisarien käyttöön. Teen kosmeettinen vaikutus on kuitenkin kohtalaisen tuoretta tietoa. Valkoinen tee suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä parabeeneja.


Camellia Sinensis Leaf Extract - Teelehtiuute, virkistää, elävöittää, rauhoittaa ihoa
Nelumo Nucifera - Intianlootus, uudistaa ja palauttaa ihon kosteustasapainoa
Algin - Vitamiinipitoinen, kirkastava ja tasapainottavaFrizzante Mango Mask - Puhdasta rentoutumista ja elinvoimaa ihollesi. Kaikille ihotyypeille.
Anna kauneutesi näkyä. Hoida ihoasi kesäisellä eliksiirillä rentouttavan ja stimuloivan naamion avulla. Ihosi kiittää sinua uudella energialla ja nuorekkaalla säteilyllä. Ihosi näyttää hienommalta ja tasaisemmalta. Antaa ihollesi kosteutta tekee siitä kirkkaamman, uudistuneen ja rentoutuneen näköisen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös öljyiselle ja epäpuhtaalle iholle. Ei sisällä mineraaliöljyjä, eikä parbeeneja.


Panthenol - Viilentävä
Grape Fruit Extract - Antiseptinen, ihoa supistava, antibakteerinen
Mango Fruit Extract - Tulehduksia ehkäisevä, tasapainottava

 Lisäksi vain hoitolaan

Chlorophyll Mask
Rasvaisen ja epäpuhtaan ongelmaihon naamio. Chloropfylli, kamferi, rosmariini ja menthol rauhoittavat, viilentävät ja desinfioivat ihoa.


Camomile Mask
Voidemainen naamio kuivalle ja herkälle iholle. Erityisen hyvä couperootiselle iholle. Sisältää camomilla-uutetta, azulenia, kaoliinia ja panthenolia. Erittäin kosteuttava ja rauhoittava.


Algae Moisture Mask
Geelimäinen merilevänaamio kuivalle, vaativalle, ikääntyvälle ja auringon rasittamalle iholle. Sis. meristem-uutetta ja nmf:ää (ihon luonnollinen kosteustekijä). Vaikutuksiltaan hyvin kosteuttava, rauhoittava ja kiinteyttävä.

Lecithin Mask
Elvyttävä, ravitseva ja kirkastava voidenaamio kuivalle ja väsyneelle iholle. Kirkastaa ja pehmentää ihoa. Sisältää soijaöljyn
lesitiiniä, E- ja A-vitamiineja sekä iholle tärkeitä rasvahappoja.

Mineral Mud Mask
Mutanaamio sopii kolmeen eri käyttötarkoitukseen: rauhoittavaksi naamioksi sellaisenaan, entsyymikuorintaan (Multipulle Peelingin kanssa) ja erikoisaineeksi Multipulle –aktiiviainetiivisteen kanssa. Mineraalimudan hyvää tekevä vaikutus on tunnettu jo
satoja vuosia. Naamio on hyvin rauhoittava ja puhdistava ja sopii hyvin herkällekin iholle. Naamion mineraalit stimuloivat ihon omia toimintoja.