Vihreä tee kasvohoito perustuu 100% puhtaaseen tee-uutteeseen ja sen tehokkaisiin positiivisiin vaikutuksiin. Vihreä tee saadaan ikivihreästä teepuusta nimeltään Camelia Sinensis. Tätä kasvia tavataan vuoristometsissä Kiinassa, Intiassa ja Burmassa. Vanhoissa teksteissä, jo 600 eKr. mainitaan vihreä tee ja sen terveyttä edistävät vaikutukset. Luonnonoloissa n. 10 metriseksi kasvavasta teepuusta hyödynnetään lehdet ja lehtinuput, jotka sisältävät teeöljyä, entsyymejä ja muita tehokkaita ainesosia.

Merkittävimpinä vaikuttavina ainesosina toimivat kateiiniflavonoidit (polyfenolit), jotka ovat antioksidantteina vitamiinejakin tehokkaampia. Polyfenolit neutraloivat vapaita radikaaleja ja täten eliminoivat ihoa vaurioittavia, rypistäviä ja vanhentavia tekijöitä sekä lisäävät ihon hapenottokykyä ja verenkiertoa. Tuotteet myös suojaavat soluja ja hidastavat ihon ja kehon vanhenemisprosessia.
 
Vihreä tee -hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, sekä miehille että naisille. Se kosteuttaa ihoa, parantaa tulehduksia ja ihon vastustuskykyä, se myös kiinteyttää sekä suojaa ihoa haitallisilta UVB- säteilyltä. Uute saa ihon näyttämään kuulaalta, raikkaalta ja kauniilta. Ideaali hoito esimerkiksi ennen etelänmatkaa.

380V Day Night 1

Teatime Day&Night
Tehokas 24 tunnin vihreää teeutetta sisältävä hoitovoide. Kosteuttaa, pehmentää, rauhoittaa sekä hoitaa ärsyyntynyttä ihoa luonnon omien antioksidanttien ansiosta.

Ei sisällä parabeeneja, säilöntäaineita eikä väriaineita.
Soveltuu päivä- ja yövoiteeksi, myös meikin alle, jättää mattapinnan.
Aktiiviaineet: Puhdas vihreä teeuute camelia sinensis, babasus- ja jojobaöljy. 

Teatime Ampulli/Multipulle
Suojaa vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Suojaa ja rauhoittaa stressaantunutta ihoa.
Sisältää vihreää teetä ja valkoista teetä sekä panthenolia. Ainesosat luonnollisesta vihreästä ja valkoisesta teestä jotka on tunnettu tanniineista, niillä on vahva antioksidanttinen vaikutus. Panthenol lisää ihon kosteuspitoisuutta, parantaa elastisuutta ja parantaa ihon uusiutumisprosessia. Parabeeniton!
Vaikuttavia aineita: Green tea, white tea, panthenol
 
Tea Time Fleece Mask
Naamio, jossa on reilusti aktiiviaineita. Naamio koostuu luonnollisesta kollageenikuituverkosta, jonka liukenevat kollageenit sopivat hyvin herkällekin iholle. Tämä koostumus pystyy kilpailemaan ihon aidon kollageenin kanssa.
Vihreä teeuute tukee ihon uusiutumisprosessia ja tekee ihon pehmeäksi sekä joustavaksi. Taistelee valon aiheuttamaa ikääntymistä vastaan ja rauhoittaa ihon ärsytystä.
Vaikuttavia aineita: Vihreä tee, panthenol (tukee paranemista, kosteuttaa), betaine (rauhoittava, kosteuttava).
Vain hoitolaan.