stemcell2Alppiruusun kantasolu-linja
Anna ihollesi elinvoimaa ja nuorekkuutta

Ihonhoitosarja joka edistää omien kantasolujemme toimintaa!

Rosa Grafin kantasoluteknologialla vahvistettu kosmetiikka tehostaa omien kantasolujemme toimintaa ja elinvoimaisuutta.

Alppiruususta johdetut kantasolut vahvistavat ihomme omien kantasolujen elinvoimaisuutta. Kantasolujen tehtävä on luoda uusia soluja, joten niin kauan kun kantasolut ovat elinvoimaisia ne pystyvät hoivaamaan ihomme nuorekasta ja raikasta ulkonäköä.

Kasvien suojaavat ainekset, kuten resevatrol, auttavat luomaan sopivan ja turvallisen ympäristön kantasoluille ja täten pidentämään niiden aktiivista vaihetta. Tämän tuloksena ihomme kyky uusiutua itsestään säilyy pitempään. Ihomme pysyy elinvoimaisena ja kiinteänä kauemmin.

Ultimate Stem Cell Cream
Hellävarainen päivä- ja yövoide pidentää ihon nuorekasta elinvoimaisuutta alppiruususta saatavan kantasolu-uutteen sekä tiettyjen aktiivisten, ihon omia kantasoluja suojaavien ainesosien avulla. Paljon elinvoimaisuutta, kosteutusta ja hemmottelua ihollesi. Ihosi pysyy kauniiina ja nuorekkaana pidempään.
Aktiiviaine:Stem Cell Extract from the Alpine Rose, Hyaluronic Acid, Avocadin, Shea Butter, Squalene, Precious Oils, Vitamin A, Q10, Allantoin, Panthenol

 

Ultimate Stem Cell Serum
Ultimate Stem Cell Serum on intensiivinen hoitoseerumi, joka saa aikaan ihon pidempään kestävää nuorekasta ulkonäköä. Tuote edistää ihon omien kantasolujen toimintaa ja pidentää niiden elinkaarta, jonka ansiosta iho saa todellisen nuorennushoidon. Seerumi sisältää suuren määrän alppiruusun kantasolu- uutetta. Kantasolu- uute lisää iholla elinvoimaisuutta ja nuorekkuutta. 
Aktiiviaineet: Stem Cell Extract of the Alpine Rose (uudistaa ja suojaa kantasoluja), Hyaluronic Acid, Vitamin E acetate, aloe concentration, witch hazel

Vain hoitolaan!

Ultimate Stem Cell mask
Kantasoluteknoligialla vahvistettu naamio.

Ultimate Stem Cell Peeling
Hedelmahappokuorinta.

Ultimate Stem Cell Neutralizer
Kevyt kasvovesi.

Ultimate Stem Cell Massage Cream
Täyteläinen hierontavoide vahvistettuna kantasoluteknologialla.